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RESTAURANT for FERMENTED FOOD

FERMENTATION TASTE EXPERIENCE

Rote Beete Flora & Rauna

...ab 7. 1. wieder da

Mittags: Wochenkarte

Mittags verwöhnt unsere Wochenkarte mit täglich wechselnden Gerichten. Vegan/vegetarisch oder mit Fisch oder Fleisch.... aber immer mit Fermentierten... what else?

Abends: Pop-Up Restaurant

Abends ist es meist finster im  Augora... es sei denn unsere Pop-Up Küche glüht. Diverse Themen, exklusive Termine... 

Abends: Schachabende

Einmal im Monat werden die Bretter ausgelegt... die Schachbretter. Dann raucht statt dem Grill der Kopf, abkühlende Martinis und Wermuts beruhigen die angespannte Lage. Einfach vorbeischauen ....

VEGAN, GLUTEN-FREE & COMFORTABLE FOOD

OUR CREDO IN THE KITCHEN

Taste can be argued over. In the end to us contrast is beautiful. This is what we try to demonstrate with our cooking.

 

Fermented food: A piece of fish liver with fermented pepper flavored with a little salt lemon ... Spicy meets salty and is lined with a strong portion of umami. It's like playing pinball in your mouth. The taste experience shoots from one corner to the other. 

Fermentation is a transformational process. The food changes: visually, taste-wse, consistency. When used skillfully, contrast becomes an aroma.

And just like in life, beauty needs contrast to shine.

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